WIEDCAMPING 2023

HET IS WEER TIJD VOOR DE WIEDCAMPING! DOE JE MEE?

Vijf dagen boeren helpen met wieden, nieuwe mensen ontmoeten én heerlijk eten? Dat kan bij de Wiedcamping! Een chefkok zorgt elke dag voor je ontbijt, je lunch en avondeten. ’s Avonds maken we een kampvuurtje, spelen we een spelletje of maken we muziek. We bezoeken boeren uit de buurt, kijken een film of gaan zwemmen. We sluiten de week af met een Wiedfeest. Met jouw (nieuwe) vrienden, boeren uit de buurt en alle Seizoenarbeiders. 

 

 

Het is bijna zover: De Wiedcampings gaan weer van start! Dit jaar gaan we kamperen bij boerderij Zonnegoed in Ens en op Warmonderhof in Dronten. Als Seizoenarbeider neem je je eigen tentje mee en kampeer je bij de boer. Gezellig met elkaar! Een week lang vol werken, programma rondom het voedselsysteem, een chef die voor jou kookt en uiteraard krijg je je werk-week uitbetaald.

Je arriveert op zondag, dan maken we kennis met elkaar. Op vrijdag wordt de week afgesloten met een goed feest met alle Seizoenarbeiders, de boeren en buurtbewoners. Je mag natuurlijk meerdere weken komen. De week start op zondagmiddag 16.00 uur en eindigt op zaterdagochtend. Zorg dat je er de hele tijd kan zijn.

Heb je vragen? Bekijk de FAQs of stuur ons een mailtje op info[a]deseizoenarbeiders.nl

 

MELD JE HIERONDER AAN

 

Per week maximaal 20 plekken beschikbaar!
Vul hier eventuele allergieën in of andere zaken die wij moeten weten.

Doe je mee?

Meld je aan als Seizoenarbeider of als boer en ga met ons aan de slag om het eten naar je bord te brengen.