08 aug 2021

Oogstcamping 2022

Ook dit jaar organiseren wij de oogstcamping! Met programma, oogstfeest, gezelligheid en werk. Doe je mee?

 

Ook dit jaar gaan we weer van start met:

DE OOGSTCAMPING VAN DE SEIZOENARBEIDERS

De het nieuwe teeltjaar van 2022 komt langzaam in zicht en na een succesvolle eerste editie van de Oogstcamping zijn we voorzichtig weer plannen aan het maken om de Oogstcamping ook dit jaar weer van start te laten gaan en de boeren te helpen met hun oogst!

Gezien we van veel factoren afhankelijk zijn zoals de zon om het fruit en de groentes te rijpen kunnen we helaas nog geen harde beloftes doen. We zijn wel vast benieuwd of er voldoende interesse is om het land op te gaan en naar de Oogstcamping te komen voor een werkvakantie bij de boer!

Kom je ook op werkvakantie? Vijf dagen boeren helpen met oogsten en een leuke vakantie?
Dat kan dus bij de Oogstcamping. Elke avond kookt een chef voor je met de door jou geoogste producten er zijn rondleidingen bij boeren en er is een groot Oogstfeest aan het eind van de week!
Met jouw vrienden en de nieuwe vrienden die je daar maakt.

Hoezo is het dan een werkvakantie? Nou, je betaalt niet voor je vakantie, maar gaat met meer geld naar huis. Je krijgt € 250,-. En je krijgt elke dag ontbijt, lunch en avondeten en we zorgen voor een dagelijks programma met artiesten, filmavonden, rondleidingen en nog veel meer.

Wil je je aanmelden? Houd onze socials in de gaten wanneer we aan de slag gaan!

Doe je mee?

Meld je aan als Seizoenarbeider of als boer en ga met ons aan de slag om het eten naar je bord te brengen.