08 aug 2021

Oogstcamping 2021

Geen festivals, geen zomer. Er is wel genoeg werk bij boeren in de oogst rondom de Flevopolder. Wij organiseren de oogstcamping, met programma, oogstfeest, gezelligheid en werk. Doe je mee?

 

Ook dit jaar gaan we weer van start met:

DE OOGSTCAMPING VAN DE SEIZOENARBEIDERS

De oogst van 2021 komt langzaam in zicht en na een succesvolle eerste editie van de Oogstcamping zijn we voorzichtig weer plannen aan het maken om de Oogstcamping ook dit jaar weer van start te laten gaan en de boeren te helpen met hun oogst!

Gezien we van veel factoren afhankelijk zijn zoals de zon om het fruit en de groentes te rijpen en positieve vibes rondom de dan geldende covid situatie kunnen we helaas nog geen harde beloftes doen. We zijn wel vast benieuwd of er voldoende interesse is om het land op te gaan en naar de Oogstcamping te komen voor een werkvakantie bij de boer!

Kom je ook op werkvakantie? Vijf dagen boeren helpen met oogsten en een leuke vakantie?
Dat kan dus bij de Oogstcamping. Elke avond kookt een chef voor je met de door jou geoogste producten er zijn rondleidingen bij boeren en er is een groot Oogstfeest aan het eind van de week!
Met jouw vrienden en de nieuwe vrienden die je daar maakt.

Hoezo is het dan een werkvakantie? Nou, je betaalt niet voor je vakantie, maar gaat met meer geld naar huis. Je krijgt € 300,-. En je krijgt elke dag ontbijt, lunch en avondeten en we zorgen voor een dagelijks programma met artiesten, filmavonden, rondleidingen en nog veel meer.

Natuurlijk zorgen wij dat de richtlijnen tegen corona in acht worden genomen. We houden 1,5 meter afstand en de camping en het werk is daar ook op ingericht!

Wil je je aanmelden? Dat kan via deze link. Tot dan!

Doe je mee?

Meld je aan als Seizoenarbeider of als boer en ga met ons aan de slag om het eten naar je bord te brengen.