Aanmelden voor 2024

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat de ene Seizoenarbeider het heerlijk vindt om uren te maken, op diverse boerenbedrijven te werken én geld te verdienen – waar de andere Seizoenarbeider veel meer waarde hecht aan de educatieve beleving. Daarom bieden we jou als Seizoenarbeider dit jaar twee ‘smaken’.

Je gaat als vrijwilliger aan de slag. Naast de kennismaking met het wied- en oogst werk is er veel meer tijd ingeruimd voor kennismaking met de boer, excursies, kampvuur, heerlijk eten en het leren kenen van nieuwe inspirerende mensen. Als Seizoenarbeider neem je je eigen tentje mee en kampeer je bij de boer. Je arriveert op zondag, dan maken we kennis met elkaar. Op vrijdag wordt de werkweek afgesloten met een gezellig samenzijn met muziek, op zaterdagochtend ga je met een voldaan gevoel (en nieuwe vrienden) naar huis!

Je gaat betaald aan de slag. Het meeste werk is te doen bij fruittelers en akkerbouwers. Denk aan boomgaarden (appels, peren), maar ook aan akkers: spinazie, bloemkool, pompoenen, maïs, kruiden en nog véél meer. Omdat biologische boeren minder bestrijdingsmiddelen gebruiken, is daar ook meer handwerk te doen. Het meeste werk dat we aanbieden is daarom bij biologische boerenbedrijven. Je gaat óf meerdere dagen achter elkaar aan de slag (en overnacht op de boerderij of ergens in de buurt) óf je werkt losse dagen bij verschillende boerenbedrijven.

 

Vul hier eventuele allergieën in of andere zaken die wij moeten weten.

 

Doe je mee?

Meld je aan als Seizoenarbeider of als boer en ga met ons aan de slag om het eten naar je bord te brengen.